Általános Szerződési Feltételek

Hatályos 2017. május 1-től.

A www.greetingsfrombudapest.hu (a továbbiakban: GFB) a Kovács Dóra egyéni vállalkozó (továbbiakban Szolgáltató) által üzemeltetett internetes portál. A Greetings from Budapest egy tematikus városnéző sétákat nyújtó vállalkozás, melynek célja, hogy a város értékeit a klasszikus városnéző túráknál mélyebben, izgalmasabban mutassa be Budapest építészeti örökségén és egykori lakóin keresztül, nem csak a magyar, hanem a velünk élő, vagy idelátogató külföldi közönségnek is. A weboldal látogatói megismerhetik az aktuális sétákat, regisztrálhatnak rájuk, valamint értesülhetnek az egyéb szolgáltatásokról is.

A greetingsfrombudapest.hu weboldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket, és annak minden pontjával egyetért.

Az alábbi szerződés a sétára való jelentkezés véglegesítésekor létrejön a weboldalt üzemeltető Szolgáltató, valamint az oldalt látogató, regisztráló (továbbiakban: Vevő) között.

1. Általános adatok

A Greetings from Budapest weboldal üzemeltetője és az ott elérhető szolgáltatások nyújtója Kovács Dóra egyéni vállalkozó.

2. Szolgáltatás leírása

A weboldalon tematikus városnéző sétákra lehet jelentkezni, melyek jellemzően valamilyen történelmi, irodalmi, társadalomtörténeti téma köré csoportosíthatók. A programok Budapesten kerülnek megrendezésre, a honlapon feltűntetett időpontokban. A sétákon előzetes regisztrációt követően vehetnék részt az érdeklődők.

A honlapon feltüntetett időpontokban a programok min. 5 fő regisztrációja esetén indulnak el. Amennyiben a sétát a jelentkezők kis száma miatt nem indítjuk el, a sétára regisztráltakat emailben értesítjük, legkésőbb a séta előtti napon.

3. Regisztráció

A regisztráció a honlapon a “Sétáink” menüpont alatt történhet meg. A honlapon történő regisztrációt követően a Vevő egy visszaigazoló e-mailt kap – az általa megadott e-mail címre –, amely a regisztráció során megadott adatokat, a program időpontját valamint a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza. Ezzel a regisztrációja véglegessé válik.

A regisztráció nem kötelezi Vevőt a programon való megjelenésre és a részvételi díj kifizetésére.

A regisztráció menete a honlapon:

  1. Kattintson a sétáink menüpontra és válassza ki az Önnek tetsző városnéző programot!
  2. A séta leírása alatt kattintson a "Jelentkezem" gombra!
  3. A jelentkezési űrlapon a megjelenő időpontok közül válassza ki az Önnek megfelelő dátumot!
  4. Adja meg hány fővel szeretne regisztrálni, szeretne-e kedvezményes jegyet igénybe venni, valamint adja meg személyes adatait!
  5. A regisztráció megerősítéséhez, kattintson a Jelentkezem gombra!

Amennyiben a regisztrációt követően 24 órán belül nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail az Ön által megadott e-mail címre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@greetingsfrombudapest.hu e-mail címen.

4. Részvételi díj, fizetési feltételek

A programok különböző díjszabásúak, melyeket minden esetben megtalálnak a program leírásában.

A kedvezményes jegyek igénybevételének lehetősége az egyes sétáknál különbözik, általában 14 év alatti gyerekek, nyugdíjasok vehetik igénybe őket a kedvezményre jogosító okmány helyszíni felmutatásával.

A részvételi díjat a helyszínen, a séta megkezdése előtt kell megfizetni. Egyedi esetben, külön kérésre van mód a részvételi díj átutalással történő kiegyenlítésére, ennek menete minden esetben előzetes egyeztetést igényel.

Az ajándékutalvánnyal rendelkezők helyszíni díjfizetés nélkül vehetnek részt az adott programon.

A részvételi díj megfizetése nélkül a Vevő nem vehet részt a programon.

5. Részvételi feltételek

A programokon mindenki a saját felelősségére, 14 éven aluli gyermekek pedig a programokon kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt.

A városnézéseken való részvétel szigorúan tilos alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatti állapotban. Egyes sétáink akadálymentesek, így kerekesszékkel, vagy babakocsival is lehetőség van a részvételre. Külön ikonnal jelöljük, hogy ha kutyát is lehet hozni a barangolásra. Kérjük, ha Ön bármilyen súlyos betegségben szenved, mozgásában korlátozott, megadott elérhetőségeink egyikén érdeklődjön az adott programról, útvonalról.

A programok során esetlegesen előforduló sérülésekért, balesetekért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

A városnéző sétákra való jelentkezés a  részvételi feltételek elfogadását is jelenti egyben.

6. Elállás joga

A jelentkezést követően a program megkezdéséig Vevőnek joga van elállni a programon való részvételtől. A részvételi díj megfizetésével Vevő véglegesíti részvételi szándékát, így a Szolgáltató nem köteles a részvételi díj visszafizetésre.

7. Adatkezelés

A regisztráció során megadott személyes adatokat a Szolgáltató harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint a megadott adatokat – külön engedély nélkül – más célra nem használja fel.

A honlapon található írásbeli és képi tartalmak a Szolgáltató kizárólagos tulajdonát képezik, így azok bármilyen felhasználása, másolása, sokszorosítása jogi következményeket vonhat maga után.

A sétákról a Szolgáltató engedélye nélkül videófelvétel, hangfelvétel nem készíthető, a sétákon elhangzottak engedély nélküli, írásbeli rögzítése jogi következményeket vonhat maga után.

8. Egyéb rendelkezések

A programok során történő esetleges lopásokért, elveszett, megrongálódott tárgyakért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.

A séták során a Szolgáltató, vagy megbízottja fényképeket, videofelvételeket készíthet, melyek későbbiekben saját céljára felhasználhat. A felvételeken szereplő személyek a sétára való jelentkezésükkel elfogadják ezt, további hozzájárulásukat a Szolgáltató nem köteles kikérni.

Vis major esetekben (betegség, természeti katasztrófák, stb), amennyiben a szolgáltatás meghiúsul, a Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli, további időpontokat hirdet meg, amelyekre Vevőknek újra szükséges regisztrálniuk.

A fentiekben meg nem határozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadóak.

Budaörs, 2017.05.01.

Kovács Dóra
Greetings from Budapest

Megosztás

miért minket válassz?

Olvasd el, mit írtak rólunk mások!

Csak megyünk Budapest utcáin, sokszor csak a lábunk elé nézve, vagy rosszabb esetben a kirakatokat bámulva. Dóri tegnap a vezetése során megmutatta azt a sok-sok kapcsolódást úgy a helyszínekben, mint a történelmi összefüggésekben, amelyek igenis a múltunk és a jelenünk is egyben. E nélkül hogy látnánk meg, milyen gyönyörű helyen élünk?! Felkészültsége és finom humora magával ragadott. Köszönöm: (Gelencsér Ágnes)

Dóra, rendkívül felkészült, nagy tudású, kedves idegenvezető. Élmény vele megismerni a város ismertebb és kevésbé ismertebb részeit. A programok saját kényeztetésnek vagy élményajándéknak is kiválóak. (Gerlachfalvy Réka)

Dóra igen alapos és felkészült sétavezető, rengeteg adatot, évszámot, érdekességet volt képes megjegyezni, és a séta során a résztvevőkkel megismertetni. Sok ismeretet szereztem Tőle...(Pápay Gábor)

Nagyon jól éreztem magam a séta folyamàn. Sok békebeli történettel lettem gazdagabb, élveztem minden percèt. Jövök máskor is Gratulálok Dóra az előadasmódhoz, tovabbi töretlen sikereket kivánok (Kovács Kati)