Ajándékozz élményt!

Ajándékozz élményt szolgáltatásunk 2017. júliustól lesz elérhető!

Gondoltál már arra, hogy a tárgyi emlékek egy idő után feledésbe merülnek, de utazási élményeink örökre szólnak? Hogy milyen jó „elveszni” egy városban külföldi utazásod során, megismerve annak minden zegét-zugát? Városnéző sétáinkon ezt az élményt adjuk át résztvevőinknek!

Sétajegyeink 6 hónapig felhasználhatók bármelyik, 2-2,5 óra időtartamú, magyar nyelvű városnéző programunkon. Az utalványok értéke egységesen 3600 Ft, mely a belföldi postaköltséget is tartalmazza.

Az ajándékutalványt megvásárolhatod bármelyik sétánk előtt személyesen (akkor is, ha nem veszel részt rajta), vagy az ajándékutalvány összegének bankszámlaszámunkra való elutalásával.

Kérlek, írj nekünk egy megrendelő levelet a Városnéző sétát ajándékozok gombra kattintva. Ezt követően banki átutalással tudsz fizetni és a szép kialakítású sétautalvány, a részvételi díj összegének bankszámlánkra való érkezését követő 7 munkanapon belül megérkezik a te, vagy a megajándékozni kívánt személy címére, belföldi címre. Amennyiben előre nem látható körülmény miatt, nem tudjuk teljesíteni a 7 napon belüli kiszállítást, értesítünk. Kérjük, külön jelezd, ha a számlázási cím nem azonos a postázási címmel.

Ajándékutalvány megrendelése

Sétajegyeink 6 hónapig felhasználhatók bármelyik, 2-2,5 óra időtartamú, magyar nyelvű városnéző programunkon.

Bankszámlaszámunk: 10400669-81504848-53551009 (K&H)
Közlemény: Sétajegy rendelés

Személyes adatok megadása

Kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket!
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük.

Megrendelő számlázási adatai


Az ajándékozott az utalványt az alábbi módon válthatja be:

Megosztás

miért minket válassz?

Olvasd el, mit írtak rólunk mások!

Csak megyünk Budapest utcáin, sokszor csak a lábunk elé nézve, vagy rosszabb esetben a kirakatokat bámulva. Dóri tegnap a vezetése során megmutatta azt a sok-sok kapcsolódást úgy a helyszínekben, mint a történelmi összefüggésekben, amelyek igenis a múltunk és a jelenünk is egyben. E nélkül hogy látnánk meg, milyen gyönyörű helyen élünk?! Felkészültsége és finom humora magával ragadott. Köszönöm: (Gelencsér Ágnes)

Dóra, rendkívül felkészült, nagy tudású, kedves idegenvezető. Élmény vele megismerni a város ismertebb és kevésbé ismertebb részeit. A programok saját kényeztetésnek vagy élményajándéknak is kiválóak. (Gerlachfalvy Réka)

Dóra igen alapos és felkészült sétavezető, rengeteg adatot, évszámot, érdekességet volt képes megjegyezni, és a séta során a résztvevőkkel megismertetni. Sok ismeretet szereztem Tőle...(Pápay Gábor)

Nagyon jól éreztem magam a séta folyamàn. Sok békebeli történettel lettem gazdagabb, élveztem minden percèt. Jövök máskor is Gratulálok Dóra az előadasmódhoz, tovabbi töretlen sikereket kivánok (Kovács Kati)