magyar english italiano

Ajándékozz élményt!

Gondoltál már arra, hogy a tárgyi emlékek egy idő után feledésbe merülnek, de utazási élményeink örökre szólnak? Hogy milyen jó „elveszni” egy városban külföldi utazásod során, megismerve annak minden zegét-zugát? Városnéző sétáinkon ezt az élményt adjuk át résztvevőinknek!

Kedves Érdeklődők! 2018. december 21-től már nem értékesítünk karácsonyi sétajegyeket, mert nem érkeznének meg a rendeltetési helyükre időben!

Sétajegyeink a vásárlástól számított 4 hónapig felhasználhatók bármelyik, 2-2,5 óra időtartamú, magyar nyelvű városnéző programunkon. Az utalványok értéke 3900Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak 3200Ft a kedvezményre jogosító igazolvány bemutatásával. A postaköltség külön fizetendő: belföldre 200Ft. Ha díszborítékot is kérsz, a postaköltség 200Ft.

Az ajándékutalványt megvásárolhatod bármelyik sétánk előtt személyesen (akkor is, ha nem veszel részt rajta), vagy az ajándékutalvány összegének bankszámlaszámunkra való elutalásával.

Kérlek, írj nekünk egy megrendelő levelet a Városnéző sétát ajándékozok gombra kattintva. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot, és küldünk egy sorszámot. Ezt követően banki átutalással tudsz fizetni, kérjük, hogy a megjegyzés rovatban tüntesd fel: Sétajegy rendelés+sorszám. A szép kialakítású sétautalvány a részvételi díj összegének bankszámlánkra való érkezését követő 7 munkanapon belül kiküldésre kerül a te, vagy a megajándékozni kívánt személy címére, belföldi címre. Kérjük, külön jelezd, ha a számlázási cím nem azonos a postázási címmel.

Amennyiben egy ajándékutalványt az utalvány értékénél alacsonyabb részvételi díjú programon kívánják beváltani, úgy pénzvisszafizetésre  a GfB-nek nincs módja. Az Ajándékutalvány felhasználására a GfB Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak. 

Ajándékutalvány megrendelése

Sétajegyeink 4 hónapig felhasználhatók bármelyik, 2-2,5 óra időtartamú, magyar nyelvű városnéző programunkon.

Bankszámlaszámunk: 10400669-81504848-53551009 (K&H)
Közlemény: Sétajegy rendelés + sorszám

Személyes adatok megadása

Kérlek, töltsd ki az alábbi mezőket!
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük.

Megrendelő számlázási adatai


Az ajándékozott az utalványt az alábbi módon válthatja be:

Megosztás

miért minket válassz?

Olvasd el, mit írtak rólunk mások!

Csak megyünk Budapest utcáin, sokszor csak a lábunk elé nézve, vagy rosszabb esetben a kirakatokat bámulva. Dóri tegnap a vezetése során megmutatta azt a sok-sok kapcsolódást úgy a helyszínekben, mint a történelmi összefüggésekben, amelyek igenis a múltunk és a jelenünk is egyben. E nélkül hogy látnánk meg, milyen gyönyörű helyen élünk?! Felkészültsége és finom humora magával ragadott. Köszönöm: (Gelencsér Ágnes)

Dóra, rendkívül felkészült, nagy tudású, kedves idegenvezető. Élmény vele megismerni a város ismertebb és kevésbé ismertebb részeit. A programok saját kényeztetésnek vagy élményajándéknak is kiválóak. (Gerlachfalvy Réka)

Dóra igen alapos és felkészült sétavezető, rengeteg adatot, évszámot, érdekességet volt képes megjegyezni, és a séta során a résztvevőkkel megismertetni. Sok ismeretet szereztem Tőle...(Pápay Gábor)

Nagyon jól éreztem magam a séta folyamàn. Sok békebeli történettel lettem gazdagabb, élveztem minden percèt. Jövök máskor is Gratulálok Dóra az előadasmódhoz, tovabbi töretlen sikereket kivánok (Kovács Kati)

Organizing of thematic walks in a city so rich in historical, cultural, and also architectural values seems to be a really splendid idea, worth realization...(Erik Dunst)

Nagyon alapos és egyben izgalmas két óra volt! Köszönjük! Megyünk máskor is! (Kovács Edina)

Köszönöm az élményt! Már készültem a Róth Miksa Emlékházba, de Dóra vezetésével sokkal több információhoz jutottam. (Juhász Mária)

Dóra szuper lelkes és alaposan felkészült. Imádom a sétáit. (Nagy Andrea)

Kedves, felkészült, lelkes vezetés! (Nagy Ildikó)

Szuper nap volt, szuper vezetővel!Izgalmas, érdekes, csodás a fővárosunk, biztos megyek még máskor is! (István Gabi)