magyar english italiano

Impresszum

A www.greetingsfrombudapest.hu Kovács Dóra egyéni vállalkozó, tulajdonos terméke.

Az oldalt fejlesztette

Szerzői védelem

A weboldalon található szerzői védelem alatt álló fekete-fehér fotók listája a következő, a képek sorrendjében:

  1. Oktogon-FORTEPAN/Somlai Tibor adományozó
  2. A látogatás a Festetics Palotában és az Aranyemberek séta fotóját Szentgyörgyi Camelia készítette.
  3. Régi Városháza- http://epa.oszk.hu/00000/00030/01920/pdf/01920.pdf
  4. Váci utca-FORTEPAN/Schoch Frigyes adományozó
  5. Automobil-FORTEPAN/Párdányi Miklós adományozó
  6. Our Downton Abbey:www.festeticskastely.hu
  7. Andrássy Avenue-Wikipédia

A www.greetingsfrombudapest.hu oldalon közzétett szöveges, grafikus és képi tartalmak, fotók (a fent említett egyéb szerzői jogvédelem alatt álló fotók kivételével), médiaanyagok, a séták egyedi jellegzetességei szerzői jogvédelem alatt állnak, csak Kovács Dóra, a Greetings from Budapest tulajdonosának írásos engedélyével használhatók fel.

Megosztás

miért minket válassz?

Olvasd el, mit írtak rólunk mások!

Csak megyünk Budapest utcáin, sokszor csak a lábunk elé nézve, vagy rosszabb esetben a kirakatokat bámulva. Dóri tegnap a vezetése során megmutatta azt a sok-sok kapcsolódást úgy a helyszínekben, mint a történelmi összefüggésekben, amelyek igenis a múltunk és a jelenünk is egyben. E nélkül hogy látnánk meg, milyen gyönyörű helyen élünk?! Felkészültsége és finom humora magával ragadott. Köszönöm: (Gelencsér Ágnes)

Dóra, rendkívül felkészült, nagy tudású, kedves idegenvezető. Élmény vele megismerni a város ismertebb és kevésbé ismertebb részeit. A programok saját kényeztetésnek vagy élményajándéknak is kiválóak. (Gerlachfalvy Réka)

Dóra igen alapos és felkészült sétavezető, rengeteg adatot, évszámot, érdekességet volt képes megjegyezni, és a séta során a résztvevőkkel megismertetni. Sok ismeretet szereztem Tőle...(Pápay Gábor)

Nagyon jól éreztem magam a séta folyamàn. Sok békebeli történettel lettem gazdagabb, élveztem minden percèt. Jövök máskor is Gratulálok Dóra az előadasmódhoz, tovabbi töretlen sikereket kivánok (Kovács Kati)

Organizing of thematic walks in a city so rich in historical, cultural, and also architectural values seems to be a really splendid idea, worth realization...(Erik Dunst)

Nagyon alapos és egyben izgalmas két óra volt! Köszönjük! Megyünk máskor is! (Kovács Edina)

Köszönöm az élményt! Már készültem a Róth Miksa Emlékházba, de Dóra vezetésével sokkal több információhoz jutottam. (Juhász Mária)

Dóra szuper lelkes és alaposan felkészült. Imádom a sétáit. (Nagy Andrea)

Kedves, felkészült, lelkes vezetés! (Nagy Ildikó)

Szuper nap volt, szuper vezetővel!Izgalmas, érdekes, csodás a fővárosunk, biztos megyek még máskor is! (István Gabi)