magyar english italiano

Városnézés cégeknek, csoportoknak

Karácsonyi évzáró séták magyar és idegen nyelven is

Hangulatos évzáró programot keresel munkatársaidnak? Hétköznap délutánokon, estéken, hétvégéken karácsonyi témájú budapesti városnézéseket kínálunk a karácsonyi vacsora előtt céges csoportoknak Budapesten, hogy mindenki lazíthasson kicsit az év végi feszített munkatempóban! Ajánlatunkért fordulj hozzánk bizalommal az info@greetingsfrombudapest.hu email címen, vagy a 06308683749-es telefonszámon.

Különleges tematikus idegenvezetések, városismereti előadások rendezvényhajókon, rendezvényeken

Rendezvényhajókon a Dunán, exkluzív Duna-parti rendezvényeken, esküvőkön, házassági évfordulókon lepd meg vendégeidet egy különleges budapesti városismereti előadással a Duna két partját meghatározó épületekről, Budapest legendás alakjairól, szélhámosairól, írókról, költőkről, a Tabán kis kocsmáiról, a hidakat kísérő legendákról, koronás főkről és az eltűnt pesti és budai szállodasorokról, meséinknek csak az idő szab határt! Örömmel valósítjuk meg egyedi elképzeléseiteket! Kérjük, az info@greetingsfrombudapest.hu címre küldjétek ajánlatkéréseiteket!

Marketinges, rendezvényszervező munkatársaknak

Nemzetközi konferenciát, sajtótájékoztatót rendez vállalatod, akár új kampányt indítotok és szeretnél kiegészítő programként valami igazán frappáns városnéző programot kínálni? Ha már konkrét ötlettel rendelkezel, vállaljuk, hogy felkészülünk az adott témakörből, ha pedig nincs még elképzelésed, szívesen segítünk! A vezetéseket angol és magyar nyelven kínáljuk.

Vezetőknek, HR partnereknek csapatépítés másképp 

A HR területén szerzett többéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy nem minden munkatárs érzi jól magát egy klasszikus csapatépítő tréning keretében vagy versenyhelyzetben. Könnyed városi sétáink keretében mindenki fel tud oldódni. A program zárásaként vállaljuk a sétához illő, ebéd, vacsora, sütemény- vagy borkóstoló megszervezését.

Akik eddig velünk sétáltak:

Cosentino Austria GmbH 

Magyar Közút NZrt.

Climalife Kft.

MKB Bank

Várgondnokság Közhasznú Nonprofit Kft.

DPD Hungária Kft.

Siemens Zrt.

The Carlstar Group

Magyar Építőművészek Szövetsége

Finacon-T 3GA Kft.

Rendhagyó történelem óra

Rendhagyó történelem óráink beilleszthetők a mindennapi tanórák közé, de akár egy osztálykirándulás szerves részei is lehetnek. Az aktuális tananyaghoz kapcsolódó, könnyű városnéző sétánkat a gyerekek élvezni fogják, a történelemkönyv lapjairól megelevenednek a helyszínek, a főszereplők izgalmas életútjai. A gyerekek érdeklődését játékok közbeiktatásával próbáljuk felébreszteni, az évszámok helyett az apró betűs érdekességekre igyekszünk inkább hangsúlyt fektetni, így az elhangzó történetek garantáltan megmaradnak a diákok fejében.

Az alábbi sétaútvonalakat javasoljuk:

Osztálytalálkozók, évfordulók

A közös iskolai emlékek, ötórai teák, régi táncestek, egykori budapesti kiruccanások felelevenítésére mi is lehetne alkalmasabb, mint egy séta a régi helyszíneken.

Vagy kerek születésnapot ünnepel a család? Lepjétek meg a régi osztályt, vagy a családtagokat egy emlékezetes programmal!

Ha szeretnétek velünk sétálni, írjátok meg nekünk elképzeléseiteket az info@greetingsfrombudapest.hu email címre és kérjétek az adott programhoz kapcsolódó ajánlatunkat!
Megosztás

miért minket válassz?

Olvasd el, mit írtak rólunk mások!

Csak megyünk Budapest utcáin, sokszor csak a lábunk elé nézve, vagy rosszabb esetben a kirakatokat bámulva. Dóri tegnap a vezetése során megmutatta azt a sok-sok kapcsolódást úgy a helyszínekben, mint a történelmi összefüggésekben, amelyek igenis a múltunk és a jelenünk is egyben. E nélkül hogy látnánk meg, milyen gyönyörű helyen élünk?! Felkészültsége és finom humora magával ragadott. Köszönöm: (Gelencsér Ágnes)

Dóra, rendkívül felkészült, nagy tudású, kedves idegenvezető. Élmény vele megismerni a város ismertebb és kevésbé ismertebb részeit. A programok saját kényeztetésnek vagy élményajándéknak is kiválóak. (Gerlachfalvy Réka)

Dóra igen alapos és felkészült sétavezető, rengeteg adatot, évszámot, érdekességet volt képes megjegyezni, és a séta során a résztvevőkkel megismertetni. Sok ismeretet szereztem Tőle...(Pápay Gábor)

Nagyon jól éreztem magam a séta folyamàn. Sok békebeli történettel lettem gazdagabb, élveztem minden percèt. Jövök máskor is Gratulálok Dóra az előadasmódhoz, tovabbi töretlen sikereket kivánok (Kovács Kati)

Organizing of thematic walks in a city so rich in historical, cultural, and also architectural values seems to be a really splendid idea, worth realization...(Erik Dunst)

Nagyon alapos és egyben izgalmas két óra volt! Köszönjük! Megyünk máskor is! (Kovács Edina)

Köszönöm az élményt! Már készültem a Róth Miksa Emlékházba, de Dóra vezetésével sokkal több információhoz jutottam. (Juhász Mária)

Dóra szuper lelkes és alaposan felkészült. Imádom a sétáit. (Nagy Andrea)

Kedves, felkészült, lelkes vezetés! (Nagy Ildikó)

Szuper nap volt, szuper vezetővel!Izgalmas, érdekes, csodás a fővárosunk, biztos megyek még máskor is! (István Gabi)