Városnézés cégeknek, csoportoknak

Marketinges, rendezvényszervező munkatársaknak

Nemzetközi konferenciát, sajtótájékoztatót rendez vállalatod, akár új kampányt indítotok és szeretnél kiegészítő programként valami igazán frappáns városnéző programot kínálni? Ha már konkrét ötlettel rendelkezel, vállaljuk, hogy felkészülünk az adott témakörből, ha pedig nincs még elképzelésed, szívesen segítünk! A vezetéseket angol és magyar nyelven kínáljuk.

Vezetőknek, HR partnereknek csapatépítés másképp

A HR területén szerzett többéves tapasztalatunk azt mutatja, hogy nem minden munkatárs érzi jól magát egy klasszikus csapatépítő tréning keretében vagy versenyhelyzetben. Könnyed városi sétáink keretében mindenki fel tud oldódni. A program zárásaként vállaljuk a sétához illő, ebéd, vacsora, sütemény- vagy borkóstoló megszervezését.

Rendhagyó történelem óra

Rendhagyó történelem óráink beilleszthetők a mindennapi tanórák közé, de akár egy osztálykirándulás szerves részei is lehetnek. Az aktuális tananyaghoz kapcsolódó, könnyű városnéző sétánkat a gyerekek élvezni fogják, a történelemkönyv lapjairól megelevenednek a helyszínek, a főszereplők izgalmas életútjai. A gyerekek érdeklődését játékok közbeiktatásával próbáljuk felébreszteni, az évszámok helyett az apró betűs érdekességekre igyekszünk inkább hangsúlyt fektetni, így az elhangzó történetek garantáltan megmaradnak a diákok fejében.

Az alábbi sétaútvonalakat javasoljuk:

Osztálytalálkozók, évfordulók

A közös iskolai emlékek, ötórai teák, régi táncestek, egykori budapesti kiruccanások felelevenítésére mi is lehetne alkalmasabb, mint egy séta a régi helyszíneken.

Vagy kerek születésnapot ünnepel a család? Lepjétek meg a régi osztályt, vagy a családtagokat egy emlékezetes programmal!

Ha szeretnétek velünk sétálni, írjátok meg nekünk elképzeléseiteket az info@greetingsfrombudapest.hu email címre és kérjétek az adott programhoz kapcsolódó ajánlatunkat!
Megosztás

miért minket válassz?

Olvasd el, mit írtak rólunk mások!

Csak megyünk Budapest utcáin, sokszor csak a lábunk elé nézve, vagy rosszabb esetben a kirakatokat bámulva. Dóri tegnap a vezetése során megmutatta azt a sok-sok kapcsolódást úgy a helyszínekben, mint a történelmi összefüggésekben, amelyek igenis a múltunk és a jelenünk is egyben. E nélkül hogy látnánk meg, milyen gyönyörű helyen élünk?! Felkészültsége és finom humora magával ragadott. Köszönöm: (Gelencsér Ágnes)

Dóra, rendkívül felkészült, nagy tudású, kedves idegenvezető. Élmény vele megismerni a város ismertebb és kevésbé ismertebb részeit. A programok saját kényeztetésnek vagy élményajándéknak is kiválóak. (Gerlachfalvy Réka)

Dóra igen alapos és felkészült sétavezető, rengeteg adatot, évszámot, érdekességet volt képes megjegyezni, és a séta során a résztvevőkkel megismertetni. Sok ismeretet szereztem Tőle...(Pápay Gábor)

Nagyon jól éreztem magam a séta folyamàn. Sok békebeli történettel lettem gazdagabb, élveztem minden percèt. Jövök máskor is Gratulálok Dóra az előadasmódhoz, tovabbi töretlen sikereket kivánok (Kovács Kati)